foto

Jú Kamio

  • nar. 16.3.1970 (49 let)
    Iwaki, prefektura Fukušima, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cocoa (TV film)
Yonimo kimyô na monogatari: 2019 Rain Special (TV film)
2018 Engine Sentai Go-onger: 10 Years Grandprix
Kamen Rider Amazons: Saigo no šinpan
2016 Neboke
Omiyasan SP 2016 2 (TV film)
Taiyô no futa
Ultraman X: Kitazo! Warera no Ultraman
Šin Godžira
2015 Šingeki no kjodžin
2013 Jiken Kyumeii - IMAT no Kiseki (TV film)
Kodomo keisacu
Reverse: Keishichou Sousa Ikka Team Z (TV film)
Strawberry Night
2012 Bokura ga ita: Part 2
Tokusó saizensen 2012
Tokusó saizensen x Playgirls 2012
2011 Gekidžóban Kamen Rider Ózu Wonderful: Šógun to 21 no core medals
SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 Fukusuke (TV film)
Kamen Raida x Kamen Raida: Ozu & Daburu feat. Sukaru Movie Taisen Core
SP: The motion picture yabô hen
2009 Hai kikku gáru!
Soka, Mo Kimi wa Inai no ka (TV film)
2008 Vrcholek
Yonimo Kimyona Monogatari Spring Special (TV film)
Šórin šódžo
2007 Černý pásek

TV seriály

2019 3-nen A-gumi (TV seriál)
Hikinukija: Head hunter no rjúgi (TV seriál)
Two Weeks (TV seriál)
Zettai seigi (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2017 Ašita no jakusoku (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
2016 Good Partner: Muteki na bengoši (TV seriál)
Kaitó Jamaneko (TV seriál)
Kamen Rider Amazons (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Kinpika (TV seriál)
Seirei no Moribito (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
2015 Gisó no fúfu (TV seriál)
Hamon (TV seriál)
Kabukimono Keidži (TV seriál)
Samurai Sensei (TV seriál)
Ultraman X (TV seriál)
2014 Cinderella Date (TV seriál)
Howaito rabo: keišičó tokubecu kagaku sósahan (TV seriál)
Kinkyû Torishirabeshitsu (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Rasuto Hopu (TV seriál)
2013 Ando Lloyd~A.I. knows LOVE ?~ (TV seriál)
Honey Trap (TV seriál)
Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
2012 13-sai no harówáku (TV seriál)
Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Ataru (TV seriál)
Hikônin Sentai Akibarenjâ (TV seriál)
Iki mo dekinai nacu (TV seriál)
Júša Jošihiko to akurei no kagi (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
Vision: Koroshi ga mieru onna (TV seriál)
2011 Doctors: saikjó no meii (TV seriál)
HUNTER~Sono Onnatachi, Shoukin Kasegi (TV seriál)
Honboši: Šinri tokusó džikenbo (TV seriál)
Kamen Rider Fourze (TV seriál)
Kaseifu no Mita (TV seriál)
Nankjoku tairiku ~Kami no rjóiki ni idomunda otoko to inu no monogatari~ (TV seriál)
Pandora III (TV seriál)
2010 Džúi Doritoru (TV seriál)
Freeter, Ie wo Kau (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Boss (TV seriál)
Mei-čan no šicudži (TV seriál)
Meitantei no okite (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Monster Parent (TV seriál)
Otokomae! (TV seriál)
Otome no Punch (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Kageró no cudži (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
2006 Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Chakushin ari (TV seriál)
2002 Tošiie to Macu (TV seriál)
2001 Hódžó Tokimune (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky