foto

Šóhei Abe

  • nar. 18.7.1983 (36 let)
    Saitama, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Šinmaši
2016 Šin Godžira

TV seriály

2019 In Hand (TV seriál)
2018 Jami no bansóša (TV seriál)
2017 Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Keidži bareríno (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
64 (TV seriál)
Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Nazo no Tenkosei (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2013 Higanjima (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky