foto

Šóhei Abe

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Shin Godzilla

TV seriály

2017 Uči no otto wa šigoto ga dekinai (TV seriál)
2016 Keidži bareríno (TV seriál)
2015 Jamegoku: Jakuza jamete itadakimasu (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
37.5°C no Namida (TV seriál)
64 (TV seriál)
2014 Dark Suit (TV seriál)
Kindaiči šónen džikenbo N (neo) (TV seriál)
Nazo no Tenkosei (TV seriál)
Onna wa Sore o Yurusanai (TV seriál)
2013 Higanjima (TV seriál)
2012 Rakkí sebun (TV seriál)
2009 Buzâ bîto: Gakeppuchi no hîrô (TV seriál)
Kaze ni maiagaru biníru šíto (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace