foto

John Grimes

  • nar. 16.10.1991 (27 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Žraločí tornádo 3 (TV film)
2009 Seven at One Blow

TV seriály

1995 Plný dům (TV seriál)
Šéfka (S08E13)
1990 Plný dům (TV seriál)
Konec kariéry (S03E24)
1988 Plný dům (TV seriál)
Tannerová vs. Gibblerová (S02E02)

Dokumentární

2012 The Talent Show Story (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Alan Carr: Chatty Man (TV pořad)
2007 The Graham Norton Show (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2005 8 Out of 10 Cats (TV pořad)
1999 Loose Women (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace