foto

Sally Kellerman

  • nar. 2.6.1937 (81 let)
    Long Beach, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Underwater Upside Down
2016 The Remake
2014 Na dosah
Second Annual 'On Cinema' Oscar Special, The (TV film)
2013 Joan's Day Out
2011 How to Win an (Oscar) Award
Night Club
2009 Měj se dobře (TV film)
2008 Delgo
2006 Payback: Straight Up
2005 Klub osamělých v Boynton Beach
2004 Open House
Ugly
2002 Krvavý rozsudek (TV film)
2000 Bar Hopping (TV film)
Ženy noci
1999 Život panny
1997 Lay of the Land, The
The Maze
1996 Poslední večírek
1995 P.C.H. (TV film)
Point of Betrayal
1994 Pret-A-Porter
1993 Doppelganger
Havraní Tanec
Mladší a mladší
Waiter, The
1992 Boris a Nataša
Hráč
1991 Oběť krásy (TV film)
1990 Sněhurka a jak to bylo dál
1989 All's Fair
Secret of the Ice Cave, The
Šibeniční lhůta
1988 Nemůžeš uspěchat lásku
Superzachránci
1987 Mejdan na pláži
Mít někoho rád
Three for the Road
1986 Smrtící
Takový je život
Zpátky do školy
1985 Dopravní přestupky
Murder Among Friends (TV film)
Secret Weapons (TV film)
Sesame Street Presents: Follow That Bird
1983 Dempsey (TV film)
Dirkham Detective Agency (TV film)
September Gun (TV film)
1982 For Lovers Only (TV film)
1980 Big Blonde (TV film)
Head On
It Rained All Night the Day I Left
Liščata
Milující páry
Serial
1979 Střípky lásky
1978 Magee and the Lady (TV film)
Verna: USO Girl (TV film)
1977 Oyaro nezumi no fushingina tabi
1976 Velký autobus
Vítejte v L.A.
1975 Rafferty and the Gold Dust Twins
1973 A Reflection of Fear
Lost Horizon
Na šikmé ploše
1972 Poslední z vášnivých milovníků
1970 Brewster McCloud
MASH
1969 Den zamilovaných bláznů
1968 Bostonský případ
1965 Lollipop Cover, The
The Third Day
1964 Movie Maker, The (TV film)
1962 Hands of a Stranger
1957 Reform School Girl

TV seriály

2013 Deadtime Stories (TV seriál)
Maron (TV seriál)
Workaholics (TV seriál)
The Worst Generation (S03E17)
2012 Unsupervised (TV seriál)
2011 Chemistry (TV seriál)
1998 Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Zbraň (TV seriál)
1992 Dinosaurové (TV seriál)
Volání přírody (S03E01)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
1978 Centennial (TV seriál)
1966 Star Trek (TV seriál)
Kam se dosud člověk nevydal (S01E01)
1964 The Outer Limits (TV seriál)
The Bellero Shield (S01E20)
1963 The Outer Limits (TV seriál)
The Human Factor (S01E08)
The Twilight Zone (TV seriál)
Miniature (S04E08)

Dokumentární

2014 Altman
When Bette Met Mae - vyp.
2011 Cesta ke slávě Tonyho Curtise
The Captains
2006 The 50 Greatest Comedy Films (TV film)
2005 Jack Nicholson: The E! True Hollywood Story (TV film)
The 100 Greatest War Films (TV film)
2002 Divoké kalifornské pobřeží (TV film)
Enlisted: The Story of 'M*A*S*H'
2001 A&E Biography: Jennifer Jones - Portrait of a Lady (TV film)
2000 Backstory (TV seriál)
Režiséři: Robert Altman
1999 Intimate Portrait: Kelly Preston (TV film)
Koně - nespoutaní přátelé (TV film)
Not for Ourselves Alone: The Story of Elizabeth Cady Stanton & Susan B. Anthony (TV seriál)
1998 Ancient Graves: Voices of the Dead (TV film)
1997 Off the Menu: The Last Days of Chasen's
Živoucí ráje (TV seriál) - vyp.
1996 Kdo je Henry Jaglom?
1992 Oscar's Greatest Moments
1991 Star Trek 25th Anniversary Special (TV film)
1990 Help Save Planet Earth (TV film)
1987 Biography (TV seriál)
1982 Nature (TV seriál)
1965 American Sportsman, The (TV seriál)

TV pořady

2008 BAFTA Film Awards 2008 (TV pořad)
Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)
1996 Outer Limits Phenomenon, The (TV pořad)
1981 Circus of the Stars #6 (TV pořad)
1976 The Alan Hamel Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace