foto

Stephen Monroe Taylor

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 San Patricios
2014 In Your Eyes
Mall
2013 Zachraňte Lincolna
2011 Hyenas
Legenda o Pekelné bráně
Transformers 3
Voda pro slony
2010 Amigo
Nezastavitelný
2009 Life Blood
Midgets Vs. Mascots
2008 Buffalo Soldiers: Odvaha a přátelství
Podivuhodný případ Benjamina Buttona
Přepadení z hlubin (TV film)
2007 Pan tělocvikář
2006 Pikantní salsa
2004 Fortunate Son

TV seriály

2019 The Conners (TV seriál)
The Preemie Monologues (S02E03)
Preemies, Weed, and Infidelity (S02E01)
2018 The Conners (TV seriál)
The Separation of Church and Dan (S01E04)
Chicago P.D. (TV seriál)
Descent (S06E09)
2016 Queen of the South (TV seriál)
Billete de Magia (S01E08)
2015 Hrdinové od Alama (TV seriál)
The Rise of the Republic (E05)
Vengeance Is Mine (E04)
Blood for Blood (E03)
další epizody (5)
Poslední loď (TV seriál)
Valkýra (S02E11)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Pro strom nevidíš les (S06E15)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Outlaw (S11E04)
2014 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie a stá epizoda (S02E90)
Charlie a právo volby (S02E89)
Charlie a ta pravá (S02E86)
další epizody (16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cti otce svého (S11E24)
2013 Mob City (TV seriál)
Red Light (E03)
A Guy Walks Into a Bar (E01)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie to dělá pro vědu (S02E44)
Charlie napravuje reputaci (S02E43)
Charlie a past na Seana (S02E41)
další epizody (15)
Vegas (TV seriál)
Paiutes (E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Holy Terror (S09E09)
2012 Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlie podlehne romantice (S01E10)
Charlieho pacient je propuštěn z vězení (S01E07)
Charlie a Kate se přetahují o pacienta (S01E04)
další epizody (4)
2011 Kriminálka Miami (TV seriál)
Lovci tornád (S10E03)
2010 Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Dravec v akváriu (S05E18)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
2008 True Blood: Pravá krev (TV seriál)
2006 Pohotovost (TV seriál)
Galantní hrdina a tragický vítěz (S12E21)
2002 American Dreams (TV seriál)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)