foto

Hans-Dietrich Genscher

  • nar. 21.3.1927
    Reideburg, Sachsen-Anhalt, Německá říše
  • zem. 31.3.2016 (89 let)
    Wachtberg-Pech, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Der Fall Barschel (TV film) - a.z.
2011 Joschka und Herr Fischer - a.z.
2009 Liebe Mauer - a.z.
1971 Täter auf der Spur - Flugstunde, Dem (TV film)

TV seriály

1989 Die Didi-Show (TV seriál)

Dokumentární

2007 Menschen & Mächte (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Niemals geht man so ganz - Eine Hommage ans Leben (TV pořad)
2011 Günther Jauch (TV pořad)
2007 Anne Will (TV pořad)
Schmidt & Pocher (TV pořad)
2003 Unsere Besten (TV pořad)
2002 Gabi Bauer (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
maybrit illner (TV pořad)
1998 Sabine Christiansen (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)
1974 3nach9 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace