foto

Steven McGregor

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Sweet Country
2015 Redfern Now: Promise Me (TV film)
2003 Cold Turkey

TV seriály

2018 Mystery Road: The Series (TV seriál)
The Truth (E06)
Silence (E04)
2015 Jste připraveni (TV seriál)
2012 Redfern Now (TV seriál)

Dokumentární

2013 Big Name No Blanket
2012 Croker Island Exodus
2005 5 Seasons

Režijní filmografie

Filmy

2003 Cold Turkey

Dokumentární

2016 Servant or Slave (TV film)
2013 Big Name No Blanket
2012 Croker Island Exodus
2011 Tales of the Daly: Nauiyu Nambiyu
2010 Art+Soul (TV seriál)
2006 My Brother Vinnie
2005 5 Seasons

Herecká filmografie

TV seriály

2007 Circuit, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace