foto

Andi Osho

  • nar. 27.1.1973 (47 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Intergalactic Adventures of Max Cloud
2019 Jane
Shazam!
2016 Zhasni a zemřeš
2015 The Grid

TV seriály

2019 Noční závod (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
Pandora (TV seriál)
Hurricane (S01E10)
2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2010 Dave's One Night Stand (TV seriál)
Edinburgh Comedy Fest Live (TV seriál)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Koho bozi chtějí zničit (S01E02)

Dokumentární

2016 Supershoppers (TV seriál) - mod.
2013 Greatest Stand Up Comedians (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2017 Amber
2015 The Grid

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Amber
2015 The Grid

Producentská filmografie

Filmy

2017 Amber
2015 The Grid

Střihačská filmografie

Filmy

2015 The Grid

Host

TV pořady

2015 Jack Dee's HelpDesk (TV pořad)
2012 Don't Sit In The Front Row (TV pořad)
2011 Alexander Armstrong's Big Ask (TV pořad)
2010 Frank Skinner's Opinionated (TV pořad)
2006 The Apprentice: You're Fired! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky