foto

Miriam Fussenegger

  • nar. 1990
    Linz, Oberösterreich, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Cops
Der Tote im See (TV film)
2017 Für dich dreh ich die Zeit zurück (TV film)
2015 Země zločinu: Mrtvý na ledu (TV film)

TV seriály

2019 Walking on Sunshine (TV seriál)
2017 Maximilian: Das Spiel von Macht und Liebe (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky