foto

Edwin Garcia II

  • nar. 1.10.1976 (42 let)
    Aurora, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peppermint: Anděl pomsty
2016 We Go On
2014 Mind Trap
2013 Criminal
2009 Border Town
2003 Díry
2002 Aréna smrti 2

TV seriály

2014 Glee (TV seriál)
Bash (S05E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace