foto

Edwin Garcia II

  • nar. 1.10.1976 (44 let)
    Aurora, Colorado, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Peppermint: Anděl pomsty
2016 We Go On
2014 Mind Trap
2013 Criminal
2009 Border Town
2003 Díry
2002 Aréna smrti 2

TV seriály

2016 Vražedné Miami (TV seriál)
Boatopsy & Booty (S02E04)
2014 Glee (TV seriál)
Bash (S05E15)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Hledaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky