foto

David Ungureit

  • nar. 1964
    Frankfurt am Main, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Tatort - Die Guten und die Bösen (TV film)
2018 Bist du glücklich? (TV film)
2017 O živé vodě (TV film)
Tatort - Mord Ex Machina (TV film)
2016 Neues aus dem Reihenhaus (TV film)
Schlimmer geht immer (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
Medvědí princ (TV film)
2014 Báječní sousedé (TV film)
Die Schlikkerfrauen (TV film)
I muži mají své dny
Šestka táhne světem (TV film)
2013 Děvčátko se sirkami (TV film)
Když Inge tančí
2012 Der Klügere zieht aus (TV film)
Honzíček a Grétička (TV film)
2011 Nils Holgersson a jeho zázračná cesta (TV film)
Popelka (TV film)
2010 Císařovy nové šaty (TV film)
2009 Brémští muzikanti (TV film)
Rampelník (TV film)
2008 Stolečku, prostři se! (TV film)
2002 Aszendent Liebe (TV film)
Láska může všechno (TV film)
2000 Aufschneider, Die

TV seriály

2019 Wilsberg (TV seriál)
Gottes Werk und Satans Kohle (E62)
2017 Das Pubertier (TV seriál)
Das Pubertierchen (E06)
Das Pubertier geht fremd (E05)
Das Pubertier als verkanntes Genie (E04)
další epizody (6)
2011 Siebenstein Mini (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
2010 Danni Lowinski (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Die tätowierte Frau (S04E20)
2009 Policie Hamburk (TV seriál)
Pleitegeier (S04E04)
Das Herz eines Boxers (S03E13)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Angst (S02E17)
2007 Deadline - Jede Sekunde zählt (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Auf der Flucht (S02E01)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Specialisti: Kriminální policie Rýn - Mohan (TV seriál)
2004 Mein Chef und ich (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1998 Die Anrheiner (TV seriál)
1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky