foto

Thando Walbaum

  • nar. 1985
    Hamburg, Hamburg, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Tatort - Borowski und die Kinder von Gaarden (TV film)
2014 Red Dogz (studentský film)
2013 Když Inge tančí
2012 Inseln vor dem Wind (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
2008 Im Gehege (TV film)
2006 Černý svědek (TV film)
2003 Jiná než ostatní (TV film)
2001 Emil a detektivové
Harry Potter a Kámen mudrců

TV seriály

2016 Vraždy na severu (TV seriál)
Am Limit (S04E05)
2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Georg Vitter (S03E04)
2008 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Tödliches Spiel (E11)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Červené růže (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Absolut das Leben (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1992 Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Wetten, dass..? (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky