foto

Andreas Potulski

  • nar. 6.9.1980 (39 let)
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Zazy
2014 Love, Yesterday
Poslední spravedlivý
Wilsberg - 90-60-90 (TV film)
2013 Když Inge tančí
2011 Za nic na světě (TV film)
2009 Kill Your Darling (TV film)
Kocour v botách (TV film)
Tatort - Tempelräuber (TV film)
1998 Die Mädchenfalle - Der Tod kommt online (TV film)

TV seriály

2016 Der letzte Cowboy (TV seriál)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2011 Herzflimmern (TV seriál)
2009 Geld.Macht.Liebe (TV seriál)
Böses Erwachen (E05)
Geplatzte Träume (E04)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Frech wie Janine (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky