foto

Gernot Endemann

  • nar. 24.6.1942 (77 let)
    Essen, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Kometen
Lächeln der Tiefseefische, Das
2004 Das Falsche Opfer (TV film)
2003 Das Duo - Der Liebhaber (TV film)
2002 Die Hoffnung stirbt zuletzt (TV film)
2000 Heimatgeschichten - O Tannenbaum (TV film)
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
Tatort - Habgier (TV film)
1997 Heimatgeschichten - Auf gute Nachbarschaft (TV film)
Heimatgeschichten: Hellmuths letzte Worte (TV film)
1996 Heimatgeschichten - Ungehörige Angehörige (TV film)
1995 Schwarz-Rot-Gold - Im Sumpf (TV film)
1992 Mutter und Söhne (TV film)
1988 Opération Mozart (TV film)
1987 Klette, Die (TV film)
Májová bouřka (TV film)
Schrei der Eule, Der (TV film)
Sturmflut (TV film)
1985 Gretchens Faust (TV film)
Tatort - Baranskis Geschäft (TV film)
1984 Tatort - Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
1979 Union der festen Hand (TV film)
1978 Mittags auf dem Roten Platz (TV film)
1976 Feinde (TV film)
Volání na ďábla
1973 Tatort - Cherchez la femme oder Die Geister am Mummelsee (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Tatort - Wenn Steine sprechen (TV film)
Willi wird das Kind schon schaukeln
1971 Unverbesserlichen und ihr Stolz, Die (TV film)
1970 Das gelbe Haus am Pinnasberg
Gedenktag (TV film)
Unter den Dächern von St. Pauli
Unverbesserlichen und die Liebe, Die (TV film)
1969 Engel von St. Pauli, Die
Herzblatt oder Wie sag' ich's meiner Tochter?
Hürdenlauf (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Menschenkenntnis, Die (TV film)
1968 Das Märchen vom unzufriedenen Tannenbäumchen - Ein weihnachtliches Spiel (divadelní záznam)
Kirschen für Rom
Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
Unverbesserlichen und ihre Sorgen, Die (TV film)
1967 Unverbesserlichen und ihr Optimismus, Die (TV film)
1966 Jugendprozess (TV film)
Unverbesserlichen - nichts dazugelernt, Die (TV film)
1965 Trilltrall und seine Brüder (TV film)
Unverbesserlichen, Die (TV film)
Zwei Dickköpfe (divadelní záznam)

TV seriály

2003 Kunden und andere Katastrophen (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
1993 Briefgeheimnis (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Moselbrück (TV seriál)
1986 Der Schatz im Niemandsland (TV seriál)
1985 ...Erbin sein - dagegen sehr (TV seriál)
1984 Goldene Zeiten - Bittere Zeiten (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
Konsul Möllers Erben (TV seriál)
Mandara (TV seriál)
1982 Adieu aux as, L' (TV seriál)
1981 Manni, der Libero (TV seriál)
1980 Dobytí nebe (TV seriál)
1979 Kümo Henriette (TV seriál)
Spaß beiseite - Herbert kommt! (TV seriál)
1978 Muži na křídlech (TV seriál)
1977 Aus dem Logbuch der Peter Petersen (TV seriál)
Zum kleinen Fisch (TV seriál)
1975 Berlin - 0:00 bis 24:00 (TV seriál)
PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Les faucheurs de marguerites (TV seriál)
Telerop 2009 - Es ist noch was zu retten (TV seriál)
1973 Sechs unter Millionen (TV seriál)
Sesamstraße (TV seriál)
1972 Jan Billbusch (TV seriál)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky