foto

Atheer Adel

  • nar. 24.6.1985 (33 let)
    Bagdád, Irák
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Im Wald - Ein Taunuskrimi (TV film)
Polizeiruf 110 - In Flammen (TV film)
2016 Hologram pro krále
Tatort – Zahltag (TV film)
2015 Karbala
2014 Jack
Schleierhaft
2013 Tatort - Wer das Schweigen bricht (TV film)
2002 Místo činu: Berlín - Jubilejní výprodej (TV film)

TV seriály

2017 Kobra 11 (TV seriál)
Král z Ahjády (S22E12)
2016 Nobel (TV seriál)
Epizoda 8 (E08)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
další epizody (8)
2015 Blochin (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Falešný záblesk (S05E12)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
Vše o Allison (S05E08)
další epizody (9)
2014 Josephine Klick - Allein unter Cops (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace