foto

Roman Gancarczyk

  • nar. 17.3.1964 (55 let)
    Myslenice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Igraszki z diabłem (TV film)
Inkarno (TV film)
2019 Zenek
2018 Szczęście
Tvář
2017 Panický záchvat
2016 Štěstí světa
2015 Tělo
2014 Paní ze školky
2013 Mazurek
Můj pól
Všechny Matyášovy ženy
2012 Dopraváci
Láska
2010 Létající prasata
Mistyfikacja
Nie ten człowiek
2008 33 sceny z życia
2007 Nakonec přijedou turisté
2005 Csudafilm
2004 Můj Nikifor
2003 Konec prázdnin
Počasí na zítra
2000 Šťastný člověk
1995 Daleko od siebie
1994 Seznam cizoložnic
Śmierć jak kromka chleba
1993 Strašný sen

TV seriály

2019 Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2017 Miasto skarbów (TV seriál)
Cezanne (E01)
Ultrafialoví (TV seriál)
#limbo (S01E07)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Niedoręczona przesyłka (E01)
Pakt (TV seriál)
Układ (S02E06)
Spisek (S02E05)
Rozłam (S02E04)
další epizody (6)
Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
2015 Prokurator (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2014 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 1 (S06E01)
Episode 8 (S05E08)
Episode 7 (S05E07)
další epizody (4)
2013 Lekarze (TV seriál)
Gruba kreska (S02E13)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Plecak pełen dolarów (S06E10)
další epizody (6)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Czas honoru (TV seriál)
Bracia (S03E07)
Transport do Auschwitz (S03E05)
Zdrajcy (S03E04)
další epizody (5)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Niemiecka ruletka (S02E10)
Ślad na fotografii (S02E07)
Wojna i miłość (S02E06)
další epizody (4)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Wielkanoc '41 (S01E07)
Pawiak (S01E06)
Skok (S01E01)
Pitbull (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
1997 Boża podszewka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky