foto

Jerzy Gudejko

  • nar. 23.4.1958 (61 let)
    Gdaňsk, Pomořské vojvodství, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2010 Prosta historia o miłości
2006 Náměstí Spasitele
S@motność w sieci
2004 Můj Nikifor
2001 Moje válka
Smrtící Avalon
2000 Wielkie rzeczy: System (TV film)
1999 Dluh
1998 Amok
1997 Prostytutki
1995 Ptaszka
1994 Evangelium podle Harryho
1993 Czlowiek z...
Únos Agáty
Čas pro čarodějnice
1991 Dvojí život Veroniky
Femina
Rozmowy o milosci (TV film)
1989 Jeniec Europy
Virtuti (TV film)
1988 Chichot Pana Boga (TV film)
1981 Byl jazz

TV seriály

2018 Diagnoza (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatni gem (S04E09)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 5 (S03E05)
Episode 3 (S03E03)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (8)
2000 Die Sonnenlanze (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Cudotwórcy (E39)
Prawdziwi gliniarze (E12)
1992 Police Secrets (TV seriál)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky