foto

Stefan Lochau

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Ich brauche euch (TV film)
2019 Der Sommer nach dem Abitur (TV film)
Und der Zukunft zugewandt
2015 Es kommt noch besser (TV film)
Weak Heart Drop
2012 Die Essenz des Guten
2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
Tom Atkins Blues
2005 Vidíš mě? (TV film)
2004 Folge der Feder!
Land's End (TV film)
2002 Pigs Will Fly
1998 Dunckel (TV film)
Move on up (TV film)

TV seriály

2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Glück und Glas (S12E24)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2018 Kaisersturz

Host

TV pořady

1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky