foto

Birgit Carlstén

  • nar. 8.12.1949 (71 let)
    Huskvarna, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Fallet G
2005 Borkmanns punkt
1998 Ivar Kreuger (TV film)
1994 Good Night, Irene
1986 Oběť
1981 Hans-Christian och sällskapet (TV film)
1979 Linus eller Tegelhusets hemlighet

TV seriály

2005 Saltön (TV seriál)
1994 Håll huvet kallt (TV seriál)
1993 Polisen och domarmordet (TV seriál)
1980 Sinkadus (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky