foto

Michael Pink

  • nar. 18.2.1977 (40 let)
    Friesach, Kärnten, Rakousko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nejlepší ze všech světů
2015 Kommissar Marthaler - Engel des Todes (TV film)
Víkend plný zmatků (TV film)
2014 Hlasy
Tatort - Todesspiel (TV film)
Und Äktschn!
Winnetous Weiber (TV film)
2013 Discobanane - Ein Jahr nach Luise
Im Kreis der Anderen
Mindtrap
Tom Turbo - Von 0 auf 111
2012 Skyfall
Snowchild
Znáš svého milence? (TV film)
2011 Ayuda - Wie starb Marilyn Otre?
Dr. Ketel
Místo činu: Brémy - Mrtví uprchlíci (TV film)
Stankowskis Millionen (TV film)
2010 Ein Starkes Team - Dschungelkampf (TV film)
2009 Anděl hledá lásku (TV film)
Místo činu: Brémy - Vraždy z lásky (TV film)
Místo dopadu: Berlín (TV film)
2008 Able
Das jüngste Gericht (TV film)
Putzfrau Undercover (TV film)
2007 A Full Circle
Einmal Dieb, immer Dieb (TV film)
Marlon, Mama, Menschenmatsch
Trust.Wohltat (TV film)
2006 Verfolgt
2005 Aeon Flux
Rendezvous 17M
2004 Utajené dědictví (TV film)
Welcome Home
2003 Brüder II (TV film)

TV seriály

2014 Wienerland - The Series (TV seriál)
2013 Binny a duchové (TV seriál)
CopStories (TV seriál)
2010 FC Rückpass (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2008 Dr. Molly & Karl (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Digimon Savers (TV seriál)
Moabit Vice (TV seriál)
2005 Bis in die Spitzen (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2014 Terra X - Deutschland-Saga (TV seriál)
Vikingské ženy (TV film)
2008 Die Deutschen (TV seriál)
Předčasná smrt: Císařova poslední válečná loď (TV film)
Středověké metropole (TV seriál)
2000 Der Ötztalmann und seine Welt. Das Jahr bevor er schlief
1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)
GEO (TV seriál) - vyp.

Hudební videoklipy

2008 Frauenarzt & Manny Marc: Das geht ab (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace