foto

Dirk Grau

  • nar. 1963
    Burschied, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2020 Vánoční přestřelka
2019 Der Schneegänger (TV film)
Totengebet (TV film)
Träume – Der Usedom-Krimi (TV film)
2018 Asphaltgorillas
2017 S.U.M. 1
Sommerfest
2013 Gestern waren wir Fremde (TV film)
1996 Sexy Sadie

TV seriály

2020 Správná dvojka (TV seriál)
Abgetaucht (E80)
2018 Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der leise Tod (E08)
2017 München Mord (TV seriál)
Einer der's geschafft hat (E05)
Nord Nord Mord (TV seriál)
Clüver und der König von Sylt (E07)

Dokumentární

1996 Au peuple allemand

Režijní filmografie

Filmy

2007 A Full Circle
2002 Auszeit

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 A Full Circle
2002 Auszeit

Producentská filmografie

Filmy

2007 A Full Circle
2002 Auszeit

Zvukařská filmografie

Dokumentární

1996 Au peuple allemand

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky