foto

Alex Weimer

  • nar. 13.5.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2013 Lost Place
2012 Asternauts
2008 GeradeRaus 08
2007 Graphit auf Leinwand, 1920 x 1080 px (studentský film)
2006 Die Wahrheit über das Volk der Mäuse (studentský film)
O sole mio (studentský film)
2003 High Hide Noon
1999 Seeking Philip

Dokumentární

2009 Pretzels, Polka and the Pursuit of Happiness (studentský film)
2006 Herr Müller Herr Schulze (studentský film)
2005 Schuppen von den Augen (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2016 The Refusal to Conform to Fashion Runs Deep
2011 Fremdkörper
2006 Die Wahrheit über das Volk der Mäuse (studentský film)
O sole mio (studentský film)
2005 Bestellung 0-0-4-9 (studentský film)
2004 The Typewriter
2003 High Hide Noon
1999 Seeking Philip

Dokumentární

2006 Herr Müller Herr Schulze (studentský film)
2005 Schuppen von den Augen (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2011 Fremdkörper
2006 Die Wahrheit über das Volk der Mäuse (studentský film)
2005 Bestellung 0-0-4-9 (studentský film)
2004 The Typewriter
2003 High Hide Noon
1999 Seeking Philip

Dokumentární

2005 Schuppen von den Augen (studentský film)

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 The Refusal to Conform to Fashion Runs Deep
2006 Affected (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky