foto

Sarah Quintrell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Ellen (TV film)

TV seriály

2020 Jeho temné esence (TV seriál)
Theft (S02E03)

Dokumentární

2017 The Trial: A Murder in the Family (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2007 Potopení Marchioness (TV film)

TV seriály

2017 Charlotte Link (TV seriál)
Die letzte Spur (E12)
2016 Rillington Place (TV seriál)
Ethel (E01)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Epizoda 5 (S05E05)
2015 Charlotte Link (TV seriál)
Der Beobachter (E11)
2011 Pán času (TV seriál)
Božský komplex (S06E11)
2007 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Školní pouta (S01E03)
2004 Carrie & Barry (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)

Dokumentární

2005 Doctor Who Confidential (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky