foto

Elżbieta Radke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Music, War and Love
Černý Mercedes
2017 Ach śpij kochanie
Czuwaj
2015 Excentrici
Słaba płeć?
2014 Kameny na pevnost
2010 Mała matura 1947
Święty interes
2008 Nie kłam, kochanie
2007 Miłość w przejściu podziemnym (TV film)
Ogród Luizy
Průvod
Ranczo Wilkowyje
2006 Tylko mnie kochaj
2004 Už nikdy!
2003 Počasí na zítra
Zróbmy sobie wnuka
2002 Sfora: Bez litości
2001 Kameleon
Tam i z powrotem
Wielkie rzeczy: Gra (TV film)
2000 Nie ma zmiłuj
Poslední mise
Velké zvíře
Wielkie rzeczy: Siec (TV film)
Wielkie rzeczy: System (TV film)
1999 Córy szczęścia
Dluh
Operacja "Koza"
Týden ze života muže
1997 Milostné příběhy
Łóżko Wierszynina
1996 Siódmy pokój
1995 Cwał
Legenda Tatr
1994 Evangelium podle Harryho
Psy 2: Ostatnia krew
Tři barvy: Bílá
1993 Lepiej być piękną i bogatą
Čas pro čarodějnice
1992 Biale malzenstwo
Listopad
Nocne ptaki (TV film)
Psi
Warszawa. Année 5703
1991 Dvojí život Veroniky
Enfants du vent, Les
Obywatel świata
U řeky, která už není
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Powrót wilczycy
Zabic na koncu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 I skrzypce przestaly grac
Labedzi spiew
Opowiesc Harleya
Trójkat bermudzki
1987 Magnat
Zycie wewnetrzne
Łuk Erosa
1986 List gonczy
1985 Alabama
Zátah
1984 Na své stráži budu stát
1983 Co dzień bliżej nieba
Magiczne ognie
1982 Slaná růže
1980 Setkání na Atlantiku

TV seriály

2020 Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (13)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (13)
Korona królów (TV seriál)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (13)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (13)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (13)
2011 1920. Wojna i miłość (TV seriál)
Biały fortepian (E13)
Przełom (E12)
Szwadron (E11)
další epizody (13)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2009 Siostry (TV seriál)
Jesienne imieniny (E13)
Ojciec drzew (E12)
Dowód na istnienie (E11)
další epizody (13)
2006 Ranczo (TV seriál)
2004 Kryminalni (TV seriál)
2001 Kocham Klare (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky