foto

Jörg Mielich

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Bewährungsprobe (S18E19)
Absturz (S18E16)
2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Schattenmann (S18E08)
Stich ins Herz (S18E07)
Nein heißt nein (S18E06)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Wert des Lebens (S16E22)
Ein Fall für Rettig (S16E21)
Aus der Deckung (S16E20)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Undercover (2) (S16E04)
Undercover (1) (S16E03)
Toter Mann (S15E13)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Lügen (S15E04)
Aus bestem Hause (S15E03)
Sprengstoff (S15E02)
další epizody (4)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Klassenclown (S13E08)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (10)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Gefangen (2:2) (S10E27)
Gefangen (2:1) (S10E26)
Gefangen (1:2) (S10E25)
další epizody (4)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Geisterhaus (S10E10)
Flaschensammler (S10E09)
Hannahs Geständnis (S10E07)
další epizody (4)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
2005 Ein Fall für B.A.R.Z. (TV seriál)
2004 Verschollen (TV seriál)
2000 Fabrixx (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky