foto

Francesco Quinn

  • nar. 22.3.1963
    Řím, Itálie
  • zem. 5.8.2011 (48 let)
    Malibu, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Project Pangea: Dinosaurs Unleashed!
2013 Roma nuda
2011 Justice for Natalee Holloway (TV film)
Transformers 3
2010 Corruption.Gov
Rollers
2009 Čtyři opuštění muži
2008 Broken Promise
Danny Fricke (TV film)
Pekelná jízda
Slovo muže (TV film)
2007 Afghanistán
Gnostic, The
Muertas
Tonto Woman, The
2006 Man vs. Monday
Park
2005 Cut Off
2003 Vlad narážeč
2001 Skoro dospělá (TV film)
2000 Bezpečný úkryt
Translator, The
1999 Mladý Indiana Jones: Prázdninové dobrodružství
1998 Placebo Effect
1997 Cannes Man
Deadly Ransom
Tvrdí chlapi (TV film)
1995 Dark Dancer, The
Red Shoe Diaries 5: Weekend Pass
Top Dog
1992 Na život a na smrt
Teror v L.A.
1991 Murder Blues
Star for Two, A
1990 Stařec a moře (TV film)
1989 Casablanca Express
Favoritka
Indio
1988 Mystická krása
Stradivari
1986 Četa
1985 Quo vadis (TV film)

TV seriály

2011 Zen (TV seriál)
2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2008 Il commissario Manara (TV seriál)
Policejní odznak (TV seriál)
Family Meeting (S07E13)
Possible Kill Screen (S07E12)
Petty Cash (S07E11)
další epizody (5)
2007 Tinseltown (TV seriál)
2006 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Hrdina (S04E08)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Takoví normální zabijáci (S01E08)
Na Západ (TV seriál)
2004 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Jedna rána, jedna smrt (S01E13)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
2003 Manipulátor (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 2: 11:00 p.m.-12:00 a.m. (S02E16)
Day 2: 7:00 p.m.-8:00 p.m. (S02E12)
Day 2: 6:00 p.m.-7:00 p.m. (S02E11)
další epizody (5)
2001 Alias (TV seriál)
Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Uprchlík (TV seriál)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1997 Komando (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1992 Deníky červených střevíčků (TV seriál)
Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
1984 Miami Vice (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Dokumentární

2011 AKA Private
2009 Winthrop Rising: A Basketball Story
2001 Anthony Quinn: The Final Words
2000 2000 ALMA Awards

TV pořady

2002 SoapTalk (TV pořad)
1985 Larry King Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace