foto

Holger Franke

  • nar. 2.5.1955 (64 let)
    Drážďany, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ein ganz normaler Tag
2007 Tarragona - Ein Paradies in Flammen (TV film)
2004 7 trpaslíků
2002 Geld macht sexy (TV film)
1997 S.O.S. Barracuda (TV film)
1996 Lieber Liebe (TV film)
1991 Polizeiruf 110 - Big Band Time (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit dem Anruf kommt der Tod (TV film)
Polizeiruf 110 - Thanners neuer Job (TV film)
1990 Der Streit um des Esels Schatten
Polizeiruf 110 - Ball der einsamen Herzen (TV film)
Polizeiruf 110 - Das Duell (TV film)
Polizeiruf 110 - Tod durch elektrischen Strom (TV film)
Polizeiruf 110 - Tödliche Träume (TV film)
1989 Polizeiruf 110 - Gestohlenes Glück (TV film)
1988 Herečka
In einem Atem
Polizeiruf 110 - Der Kreuzworträtselfall (TV film)
Tekutá zbraň (TV film)
1987 Hraběnka Coselová (TV film)
S pocitem viny (TV film)
1986 Flieger, Der
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
1985 Atkins
Händel aus Halle (TV film)
Polizeiruf 110 - Laß mich nicht im Stich (TV film)
Polizeiruf 110 - Treibnetz (TV film)
1984 Flieger (TV film)
Smrt na jezeře (TV film)
1983 Bruno H. Bürgel - Berliner Firmament (TV film)
Was dem einen sein Teufel, ist dem andern sein Nachtigall (TV film)
1980 Die Spur des Vermißten (TV film)
1969 Rivalen (TV film)
1967 Der Revisor (TV film)
1965 Die Heirat (TV film)

TV seriály

2004 SOKO Wismar (TV seriál)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Smrtící náklad (S03E10)
1998 Streit um Drei (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
Unter uns (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1990 Achterbahn (TV seriál)
Aerolina (TV seriál)
Klein, aber Charlotte (TV seriál)
1989 Familie Maxie Moritz (TV seriál)
Johanna (TV seriál)
Tierparkgeschichten (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
Rund um die Uhr (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.
1980 Johann Sebastian Bachs vergebliche Reise in den Ruhm (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

1995 Verbotene Liebe (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace