foto

Wolfram Grandezka

  • nar. 17.12.1969 (50 let)
    Saalfeld, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rosamunde Pilcher: Znovunalezená láska (TV film)
2006 Wilsberg - Callgirls (TV film)

TV seriály

2017 Vraždy na severu (TV seriál)
Reine Geldgier (S04E14)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

1999 Unter uns: Die Highlights - a.z.

Host

TV pořady

2014 Quizduell-Olymp (TV pořad)
1999 TV total (TV pořad)
1998 Gute Zeiten, schlechte Zeiten: Die Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky