foto

Jack Soo

  • nar. 28.10.1916
    Oakland, California, USA
  • zem. 11.1.1979 (62 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1978 Return from Witch Mountain
1973 She Lives! (TV film)
1969 Monk, The (TV film)
1968 Zelené barety
1967 Správná dívka
1966 The Oscar
1963 Kdo to spal v mé posteli?
1961 Flower Drum Song

TV seriály

1975 Barney Miller (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Výplata (S03E22)
1972 M*A*S*H (TV seriál)
Na trh (S01E02)
1964 Valentine's Day (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace