foto

David Fox

  • nar. 11.7.1954 (65 let)
    Tynemouth, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Thomas & Friends: Merry Winter Wish

TV seriály

2011 Trust Me I'm a Genie (TV seriál)
2009 Kniha džunglí (TV seriál)
2007 Tajemství nových dinosaurů (TV seriál)
2002 Revelations (TV seriál)
1999 The Tribe (TV seriál)
1998 A Twist in the Tale (TV seriál)
The Legend of William Tell (TV seriál)
1990 Medics (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Lokomotiva Tomáš (TV seriál)
Poldové (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1992 Between the Lines (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Harry Enfield's Television Programme (TV seriál)
1989 Hercule Poirot (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky