foto

Sebastian Pawlak

  • nar. 1975
    Bielawa, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mowa ptaków
Piłsudski
2018 Zábava, zábava
Éter
2015 Chemo
Moje dcery krávy
2014 Volání
2013 Sęp
2010 Matka Tereza od koček
2009 Bílá stuha
Hel
2008 Usínání
2006 Czeka na nas świat

TV seriály

2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
2018 1983 (TV seriál)
Requiem (E08)
Mayday (E07)
Zdrada (E06)
další epizody (5)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Druga szansa (TV seriál)
Wielkanoc (S01E08)
Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
2015 O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Komisarz Alex (TV seriál)
Śmierć blondynkom (S07E10)
2013 Głęboka woda (TV seriál)
Więzienie (S02E11)
Piętno (S02E07)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (9)
2004 Kryminalni (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky