foto

Marcin Kot Bastkowski

  • nar. 13.6.1970 (50 let)
    Iława, Województwo warmińsko-mazurskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Legiony
2018 Dywizjon 303
2016 Szkoła uwodzenia Czesława M.
2013 Sęp
2011 Varšavská bitva 1920
2010 Mezi dvěma ohni
Milion dolarów
2009 Love and Dance
2008 Warsaw Dark
2006 Ja wam pokażę!
2005 Solidarita, solidarita
2000 Strefa ciszy
1999 Ohněm a mečem

TV seriály

2020 Chyłka - Rewizja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 5 (E05)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Strażacy (TV seriál)
Na własną rękę (S02E10)
Kryzys (S02E06)
Trudne decyzje (S02E04)
další epizody (4)
2015 Strażacy (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 6 (S01E06)
Episode 4 (S01E04)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Kurtka (S11E11)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Wybory (E11)
Fatima (E09)
další epizody (6)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skradziona miłość (S04E02)
Cena prawdy (S04E01)
Świadek (S03E06)
další epizody (5)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Teraz albo nigdy! (TV seriál)
Episode 9 (S03E09)
Episode 3 (S03E03)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Szantaż (S01E10)
Wyrok (S01E08)
Trzeci oficer (TV seriál)
Tak zginął (E13)
Mechanizm zegarowy (E12)
Rząd oficjalny (E11)
další epizody (13)
2006 Oficerowie (TV seriál)
Tak mogło być (E14)
Oddany chleb (E13)
Paszport (E11)
další epizody (8)

Dokumentární

2014 Juliny sny
2008 Solo

Producentská filmografie

Filmy

2018 Jako pes s kočkou

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky