foto

Jason Schombing

  • nar. 23.3.1963 (54 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Moonlight in Vermont (TV film)
2016 Love on the Sidelines (TV film)
2015 Rozdělený Adam (TV film)
'Tis the Season for Love (TV film)
2014 Dny a noci s nepřítelem (TV film)
2012 Poslední oběť (TV film)
2011 Afghánské peklo
Manžel nebo milenec (TV film)
2010 Agent bez jména
A-Team
Sejmi eso 2
2009 Held Hostage (TV film)
Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
Strážci - Watchmen
2007 Snowglobe (TV film)
2006 A Job To Kill For (TV film)
Hluboko pod kůží
2005 Bezva prachy (TV film)
Fantastická čtyřka
Chasing Christmas (TV film)
Maximální limit
14 hodin strachu (TV film)
2002 K-9: Soukromý detektiv
2001 Blbec v Americe
Zachránce
2000 Hlavní cíl (TV film)
Nejlepší vánoční dárek (TV film)
Trixie
1999 Nebezpečný vlak (TV film)
Píseň od srdce (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
1997 Asylum
Invaze (TV film)
Ničitel
1996 Profík
Shot, The
1994 Krutá pravda
One of Her Own (TV film)
Timecop
Trust in Me
Zemři se mnou (TV film)
3 Nindžové - Protiúder
1992 Dirty Work (TV film)
1991 I Still Dream of Jeannie (TV film)

TV seriály

2016 Arrow (TV seriál)
Broken Hearts (S04E16)
Hell on Wheels (TV seriál)
Gambit (S05E11)
2014 Jak přežít rozvod (TV seriál)
2013 Cult (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
My Heart Will Go On (S06E17)
2010 Můj malý Pony: Přátelství je magické (TV seriál)
2009 Alice (TV seriál)
2008 Svatyně (TV seriál)
2007 Tin Man (TV seriál)
2005 Tajná služba (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2002 Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Pro dobrou věc (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
První hostitelé (S04E08)
Křišťálová lebka (S03E21)
1999 Hope Island (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Rozloučení navždy (S03E10)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Nová Addamsova rodina (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Detektiv Mike Hammer (TV seriál)
Night Man (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
1995 Podivné náhody (TV seriál)
1994 Akta X (TV seriál)
Lazar (S01E15)
1993 Cobra (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Likely Suspects (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace