foto

Josh Rifkin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2018 Duke
Snapshots
2017 Mississippi Murder
2016 Nina
Smyčka se stahuje
2015 Krevní pouto
2014 Tělo jako nepřítel (TV film)
2013 Mé potrhlé já
2010 Triple Dog
2009 Na rozcestí
2008 One-Eyed Monster
2007 And So Life Goes On
Katakomby

TV seriály

2020 Paradise Lost (TV seriál)
2019 Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
2018 Posedlý pomstou (TV seriál)
Imperium (S02E12)
Foursome (TV seriál)
Friend Yo Folks (S04E08)
Be a Friend, Amend! (S04E05)
2016 Foursome (TV seriál)
Blackout (S01E06)
PDA (S01E05)
Sex-Ed (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky