foto

Richard Yniguez

  • nar. 8.12.1946 (72 let)
    Firebaugh, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pretty Rosebud
2000 Co se vaří?
Family in Crisis: The Elian Gonzales Story, A (TV film)
Frankie a Hazel (TV film)
Smrtící hrozba
1999 Soudný den
1997 Druhá občanská válka (TV film)
1994 Confessions: Two Faces of Evil (TV film)
1993 Ohnivá bouře: 72 hodin v Oaklandu (TV film)
Rio Diablo (TV film)
Stopy Laury (TV film)
1990 Tulare City Limits
1989 Crime of Crimes
Oklamaný (TV film)
1988 Tucet špinavců IV: Osudná mise (TV film)
1986 Texas (TV film)
1982 Memories Never Die (TV film)
World War III (TV film)
1979 Boulevard Nights
Raíces de sangre
1978 Katastrofa letu 401 (TV film)
1977 River of Promises (TV film)
The Hunted Lady (TV film)
1976 Shark Kill (TV film)
1975 How Come Nobody's on Our Side?
Smrtící věž (TV film)
1974 Together Brothers
1972 Cancel My Reservation
Fireball Forward (TV film)
Man on a String (TV film)
1970 Tribes (TV film)

TV seriály

2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Služebná (S01E17)
Policejní odznak (TV seriál)
Co-Pilot (S02E09)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Darkness Ascending (S05E15)
Meditations on the Abyss (S05E14)
1987 Ohara (TV seriál)
1986 MacGyver (TV seriál)
Atentátník (S01E22)
1984 Mama Malone (TV seriál)
Rituals (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
I Am Not Now, nor Have I Ever Been... a Spy (S01E14)
1982 Capitol (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky