foto

Thomas Gumpert

  • nar. 11.12.1952 (67 let)
    Gumpert, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Inga Lindström: Čas na lásku (TV film)
2005 Von wegen!
2004 Coming-out
2002 Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
2001 Osmý smrtelný hřích (TV film)
Smrtelná touha (TV film)
2000 Sex oder Liebe? (TV film)
1997 Der Mordsfilm - Schwanger in den Tod (TV film)
1996 Klaun (TV film)
1990 Rückkehr aus der Wüste, Die
1986 Traum vom Elch, Der
1985 Hälfte des Lebens
Wer ist denn Wuttke? (TV film)
1984 Klassenkameraden (TV film)
1983 Chef der Gelehrsamkeit - Wilhelm von Humboldt (TV film)
Einmal die Luise sein (TV film)
Kopf und Herz (TV film)
Snídaně v posteli (TV film)
Unser bester Mann (TV film)
1982 Und alles wegen Marietta (TV film)
1975 Looping

TV seriály

2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Schmölderův sen (S05E15)
1999 Kobra 11 (TV seriál)
Benzín (S03E11)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)
1995 Schwurgericht (TV seriál)
Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Stadtklinik (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1987 Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Getrennte Wege (E115)
Um jeden Preis (E113)
1986 Rund um die Uhr (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Nemilosrdná fronta (TV seriál)
1983 Martin Luther (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Zur Kasse, bitte (E90)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky