foto

Lorenz Lau-Uhle

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)

TV seriály

2015 Kriminalista (TV seriál)
Učitelka lásky (S11E03)
Věrnost až za hrob (S10E07)
2014 Kriminalista (TV seriál)
Domeček z karet (S09E04)
2013 Heldt (TV seriál)
2012 Kriminalista (TV seriál)
Modrá krev (S07E03)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Ochránce (S06E02)
Smrt gigola (S05E07)
Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Der Tote an der Elbe (E14)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Stín (S04E07)
2008 Ihr Auftrag, Pater Castell (TV seriál)
2006 Post Mortem (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2002 Vyšetřovatel (TV seriál)
Feindliche Übernahme (S02E04)
2001 Millennium Mann (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Helicops (TV seriál)
1994 Heimatgeschichten (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 Heldt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace