foto

Peter Scollin

  • nar. 1953
    Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Must Love Death
2002 Wolffs Revier: Sport ist Mord (TV film)
1999 Mann steht auf, Ein (TV film)
Sara Amerika
1998 Straßen von Berlin - Die Mandarine von Marzahn, Die (TV film)
1997 Der Kapitän - Im Vorhof der Hölle (TV film)
1993 Das letzte U-Boot (TV film)
1990 Marleneken (TV film)
1989 Brausepulver - Berta und die Stürmer (TV film)
1988 Rosinenbomber (TV film)

TV seriály

2000 Zebralla (TV seriál)
1997 Der Kapitän (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
1995 Der Clan der Anna Voss (TV seriál)
Die Straßen von Berlin (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1993 Berlin Break (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1980 The Last Outlaw (TV seriál)

Dokumentární

2007 Svět za 50 let (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace