foto

William Oswald

  • nar. 10.4.1957 (62 let)
    Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Doctor Who: Twice Upon a Time (TV film)
2003 Y Mabinogi
2002 Oed Yr Addewid
2000 Mistr zázraků

TV seriály

2019 Good Omens (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2017 Queers (TV seriál)
Something Borrowed (E08)
The Perfect Gentleman (E07)
Safest Spot in Town (E06)
další epizody (8)
Sherlock (TV seriál)
Šest Železných dam (S04E01)
Pán času (TV seriál)
The Doctor Falls (S10E12)
World Enough and Time (S10E11)
The Eaters of Light (S10E10)
další epizody (6)
2015 Pán času (TV seriál)
Projít peklem (S09E12)
Seslán z nebe (S09E11)
Zygonská inverze (S09E08)
další epizody (6)
2014 Pán času (TV seriál)
Death in Heaven (S08E12)
Dark Water (S08E11)
The Caretaker (S08E06)
další epizody (6)
2012 Stella (TV seriál)
Wizards vs. Aliens (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Studená válka (S07E09)
Sněhuláci (S07E06)
2011 Pán času (TV seriál)
Zabijeme Hitlera (S06E08)
2010 Indický lékař (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 2. část (S04E12)
Sbohem, Sarah Jane Smithová - 1. část (S04E11)
Ztraceni v čase - 2. část (S04E10)
další epizody (8)
Pán času (TV seriál)
Z masa a kamene (S05E05)
Čas andělů (S05E04)
2009 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Past věčnosti - 2. část (S03E08)
Past věčnosti - 1. část (S03E07)
Vězeň Judoonů - 2. část (S03E02)
další epizody (4)
Torchwood (TV seriál)
Day Four (S03E04)
Day One (S03E01)
2008 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Znamení Berserka - 2. část (S02E08)
Znamení Berserka - 1. část (S02E07)
Poslední Sontaran - 2. část (S02E02)
další epizody (4)
Pán času (TV seriál)
Jednorožec a vosa (S04E07)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Young Dracula (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
2000 Belonging (TV seriál)
1996 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
1994 Lifeboat, The (TV seriál)
1987 Požárník Sam (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace