foto

Jowita Budnik

  • nar. 28.11.1973 (43 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ptáci zpívaji v Kigali
2014 Facet (nie)potrzebny od zaraz
Jeziorak
Slib
2013 Papusza
2009 Nigdy nie mów nigdy
2006 Náměstí Spasitele
2004 Můj Nikifor
2001 Portret podwójny
1999 Dluh
1996 Pokuszenie
1990 Po upadku. Sceny z zycia nomenklatury
1986 Milenci mé matky

TV seriály

2012 Wszystko przed nami (TV seriál)
1997 Vládci kouzel 2: Země dračího pána (TV seriál)
Złotopolscy (TV seriál)
1995 Fitness Club (TV seriál)
1990 W piątą stronę świata (TV seriál)
1989 Modrzejewska (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1987 Rzeka kłamstwa (TV seriál)

Dokumentární

2017 Who Will Write Our History

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace