foto

Samantha Strauss

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Dance Academy: The Movie
2015 Mary: The Making of a Princess (TV film)

TV seriály

2013 Wonderland (TV seriál)
2010 Offspring (TV seriál)
Taneční akademie (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace