foto

Fiona O'Shaughnessy

  • nar. 1979
    Galway, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Talvelugu
2015 Nina navěky
2009 Malice in Wonderland
Songs for My Mother
2008 Of Best Intentions
2005 Malice Aforethought (TV film)
Unusual Inventions of Henry Cavendish, The
2004 Alexander Veliký
Patříme k sobě (TV film)
2003 Goldfish Memory
Meeting Che Guevara & the Man from Maybury Hill
The Halo Effect
2001 Freaky Deaky 10 to 1
2000 Clubbing
1999 Warlock 3 : Konec nevinnosti

TV seriály

2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
2016 My Mother and Other Strangers (TV seriál)
God Rest You Merry (E05)
Vera (E04)
The Price (E03)
další epizody (5)
The Living and the Dead (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Tři mušketýři (TV seriál)
Fool's Gold (S03E07)
2015 The Dovekeepers (TV seriál)
2014 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (5)
2013 Utopia (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
Hercule Poirot (TV seriál)
Herkulovské úkoly pro Hercula Poirota (S13E04)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
2007 Trouble in Paradise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky