foto

Ben Lemon

  • nar. 21.5.1955 (63 let)
    Tarrytown, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Counting for Thunder
2014 Born to Race: Fast Track
1997 Lhář, lhář
1994 MacShayne: Kdo se směje naposled (TV film)
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Víkend u Bernieho II
Žhavé výstřely 2
1992 Soukromá záležitost (TV film)
1991 False Arrest (TV film)
Heroes of Desert Storm, The (TV film)
Tagget (TV film)
1990 Kaleidoskop (TV film)
Smrtonosná past 2

TV seriály

2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Komu ublíží pravda (S01E14)
2011 Dr. House (TV seriál)
Riskantní podnik (S08E04)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Nápad k nezaplacení (S06E12)
2009 Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
True Blood: Pravá krev (TV seriál)
1998 JAG (TV seriál)
Osudná hlídka (S03E19)
1997 Advokáti (TV seriál)
1996 JAG (TV seriál)
Posádka mrtvých (S01E21)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Násilník (S05E12)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Rosnička (S04E21)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
1987 thirtysomething (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace