foto

Barbara Schöne

  • nar. 19.5.1947 (73 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Drinnen wird nicht geraucht (studentský film)
Käse und Blei
2016 Mängelexemplar
2015 Eins ist nicht von dir (TV film)
2014 Die letzten Millionen (TV film)
2010 Princ a chuďas (TV film)
2009 Lachen mit Heinz Schenk (TV film)
2008 Die dunkle Seite (TV film)
2007 Wie verführ' ich meinen Ehemann (TV film)
2006 Bouřlivý příliv (TV film)
2005 Šťastná nehoda (TV film)
2004 Loď snů - Sri Lanka (TV film)
2003 Auch Erben will gelernt sein (TV film)
Zkáza lodi Estonie
2002 Zweikampf (TV film)
1997 Geisterstunde - Fahrstuhl ins Jenseits (TV film)
1996 Dům na pobřeží (TV film)
Willi und die Windzors (TV film)
1995 Ein Richter zum Küssen (TV film)
Nich' mit Leo
1993 Gartenkrieg, Der (TV film)
1991 Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
1985 Ankomme Dienstag - Stop - Fall nicht in Ohnmacht (TV film)
1982 Jeden Mittwoch (TV film)
Schuld sind nur die Frauen (TV film)
Wasser für die Blumen (TV film)
1980 Einmal hunderttausend Taler (TV film)
Hollywood, ich komme (TV film)
Leute wie du und ich (TV film)
1979 Die Geisterbehörde (TV film)
Die großen Sebastians (TV film)
Moral (TV film)
Schlaraffenland: Berlin (TV film)
1978 Der keusche Lebemann (TV film)
Die Traumfrau (TV film)
Lieder aus der Küche (TV film)
1977 Bezauberndes Fräulein (TV film)
Der Abgeordnete von Bombignac (TV film)
Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Der Mann, der sich nicht traut (TV film)
1975 Damals wie heute (TV film)
Glückliche Reise (TV film)
Hurra - ein Junge (TV film)
Schlagerfestival 1925 (TV film)
Tatort - Die Rechnung wird nachgereicht (TV film)
1974 Hochzeitsnacht im Paradies (TV film)
Preussenkorso Nr. 17 (TV film)
1972 Hofball bei Zille - Musikalisches Spiel im Berliner 'Milljöh' (TV film)
Keusche Susanne (TV film)
Willi wird das Kind schon schaukeln
1970 Bambule (TV film)
Der Portland-Ring (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
Som hon bäddar får han ligga
1969 Hürdenlauf (TV film)
Kamasutra - Vollendung der Liebe
Kollege Bindelmann (TV film)
O süße Geborgenheit (TV film)
1968 Die seltsamen Ansichten des Mr. Eliot (TV film)
1967 Frank V. - Opfer einer Privatbank (TV film)
Kollege Crampton (TV film)
Zug der Zeit (TV film)
1957 Drei leere Räume (TV film)

TV seriály

2019 Správná dvojka (TV seriál)
Eiskalt (E77)
2018 Der Prag-Krimi (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Wer rastet, rostet (S09E16)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Ein Bruder zum Verlieben (S13E02)
2012 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Kleine Kreuzfahrt (S03E21)
2007 Deutschland ist schön (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Stumme Wut (E35)
2006 In aller Freundschaft (TV seriál)
Liebesprüfungen (S09E22)
Freundschaftskrise (S09E12)
Carpe Diem (S09E03)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ein einziges Mal (S08E39)
Ein schwarzer Tag (S08E02)
2004 Schillerstraße (TV seriál)
1997 Singles (TV seriál)
Vier wie wir (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Tücken des Alltags (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Der Elegante Hund (TV seriál)
Praxis Bülowbogen (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
Ravioli (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
1978 Ein Mann für alle Fälle (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
1975 Lichtspiele am Preussenkorso (TV seriál)
1972 Job nach Noten (TV seriál)
1969 Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Stewardessen (TV seriál)

Dokumentární

2019 Harald Juhnke - that's life (TV film)

Host

TV pořady

2014 MDR um 4 (TV pořad)
2008 Lachgeschichten (TV pořad)
2006 Kult am Sonntag (TV pořad)
2004 Zibb (TV pořad)
2001 Blond am Freitag (TV pořad)
1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky