foto

Albert Kim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Ospalá díra (TV seriál)
Tomorrow (S04E12)
Columbia (S04E01)
2016 Ospalá díra (TV seriál)
Into the Wild (S03E14)
One Life (S03E09)
2015 Ospalá díra (TV seriál)
I, Witness (S03E01)
Zaklínač (S02E15)
2014 Ospalá díra (TV seriál)
Bez srdce (S02E08)
Spřízněný (S02E02)
2013 Nikita (TV seriál)
Canceled (S04E06)
Dead or Alive (S04E02)
Til Death Do Us Part (S03E22)
další epizody (5)
2012 Nikita (TV seriál)
The Sword's Edge (S03E05)
Wrath (S02E19)
Origins (S02E15)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Looking Glass (S02E05)
Into the Dark (S01E18)
další epizody (4)
2010 Nikita (TV seriál)
One Way (S01E09)
The Guardian (S01E05)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Tap-Out Job (S02E02)
The Snow Job (S01E09)
The Stork Job (S01E06)
2007 Dirt (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2012 Nikita (TV seriál)
Homecoming (S02E23)
Crossbow (S02E22)
Dead Drop (S02E21)
další epizody (13)
2011 Nikita (TV seriál)
Guardians (S02E10)
Fair Trade (S02E09)
London Calling (S02E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky