foto

Eve Brenner

  • nar. 11.9.1941 (76 let)
    Saint-Chartier, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ulička hanby
2012 Departure Date
Jako za starejch časů
2008 Pravidla hry
2004 Thank Heaven
2002 Monkey Love
Today I Vote for My Joey
2001 See Jane Run
2000 Hledá se Kelly
1997 Druhá občanská válka (TV film)
V první linii (TV film)
1996 The Rockford Files: Godfather Knows Best (TV film)
1995 Vražda prvního stupně
1991 Toulavé kočky (TV film)
1986 Muka
Slavný Myší Detektiv
1977 Pochoduj nebo zemři
1965 Rat Fink
1954 Superman in Scotland Yard - a.z.

TV seriály

2016 Baskets (TV seriál)
2015 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Valentýn 4: Sestra v akci (S06E14)
2014 The McCarthys (TV seriál)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Návrat Bostonského škrtiče (S01E02)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
Liga snů (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
2006 Four Kings (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Kurník (S03E21)
2005 Dvojčata (TV seriál)
2004 Mrtví jako já (TV seriál)
Pořád (S02E14)
2003 Dragnet (TV seriál)
Luis (TV seriál)
2001 Svět podle Jima (TV seriál)
2000 Akta X (TV seriál)
Trpělivost (S08E03)
1999 Dobro proti zlu (TV seriál)
Popular (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Wag the Doc (S05E03)
1997 Advokáti (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Návštěvník (TV seriál)
Třeba mě sežer (TV seriál)
Válka špionů (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
1996 Poltergeist (TV seriál)
Předčasné vydání (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Vzpomínky (S03E06)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
The Parent Rap (S02E20)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál) - herec, a.z.
1992 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Násilník (S05E12)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
Sisters (TV seriál)
1990 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
McGee a já! (TV seriál)
One Night Stand (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Me & Mrs. C. (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Hollywood Beat (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)

TV pořady

1975 Système 2 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace