foto

Anthony Byrne

  • nar. 9.9.1975 (43 let)
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 In Darkness
2009 Wild Decembers
2007 Jak zkrotit důchodce
2005 Short Order
2003 Meeting Che Guevara & the Man from Maybury Hill
2001 Freaky Deaky 10 to 1
2000 Clubbing

TV seriály

2019 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2018 Butterfly (TV seriál)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
2015 The Last Kingdom (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Ripper Street (TV seriál)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
Heavy Boots (S03E05)
Ashes and Diamonds (S03E03)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
A Perfect Specimen of Womanhood (S02E03)
2007 Single-Handed (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 High Plains Invaders (TV film)
2008 Bathory

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 In Darkness
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace