foto

Anthony Byrne

  • nar. 9.9.1975 (44 let)
    Dublin, Irsko

Zajímavosti o tvůrci (1)

Režijní filmografie

Filmy

2018 In Darkness
2009 Wild Decembers
2007 Jak zkrotit důchodce
2005 Short Order
2003 Meeting Che Guevara & the Man from Maybury Hill
2001 Freaky Deaky 10 to 1
2000 Clubbing

TV seriály

2019 Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Pan Jones (S05E06)
Šok (S05E05)
Smyčka (S05E04)
další epizody (6)
2018 Butterfly (TV seriál)
2016 Ripper Street (TV seriál)
Edmund Reid Did This (S04E06)
No Wolves In Whitechapel (S04E05)
2015 Poslední království (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Ripper Street (TV seriál)
The Incontrovertible Truth (S03E06)
Heavy Boots (S03E05)
Ashes and Diamonds (S03E03)
2013 Pan Selfridge (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
2012 Vyšší a nižší společnost (TV seriál)
Somewhere Over the Rainbow (S02E06)
A Perfect Specimen of Womanhood (S02E03)
2007 Single-Handed (TV seriál)

Hudební videoklipy

2020 Fabio D'Andrea - No Day Shall Erase You (A Flat Minor) (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2009 High Plains Invaders (TV film)
2008 Bathory

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Filmy

2018 In Darkness