foto

Philomena McDonagh

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2002 Tátova holka (TV film)
1998 Daleko od hlučícího davu (TV film)
King Girl (TV film)

TV seriály

2006 Hercule Poirot (TV seriál)
Rodinné sídlo (S10E03)

Herecká filmografie

Filmy

1992 The Dying of the Light (TV film)
1989 Zmrtvýchvstalý
1984 The House (TV film)
1983 Ascendancy

TV seriály

2010 Little Crackers (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1983 Don't Wait Up (TV seriál)
1981 World's End (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1973 BBC2 Playhouse (TV seriál)
1972 Emmerdale Farm (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky