foto

Jošikazu Ebisu

  • nar. 21.10.1947 (71 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Blank 13
Mama wa Nihon e jome ni ičča dame to iu keredo
2016 Ninkjó jaró
2015 Happy Wedding
2014 Hibi Rock
2013 Ore wa mada honki dašitenai dake
R-18 bungakushô vol. 1: Jijôjibaku no watashi
Sazae-san: Anime & Drama de 2 jikan han special (TV film)
2012 Always sančóme no júhi '64
Thermae Romae
2011 Beat (TV film)
Bokura hoshikuzu no dansu (TV film)
Hayabusa
2010 Kinako: Minarai keisacuken no monogatari
2009 Fukuie Keibuho no Aisatsu (TV film)
Goemon
2008 Boku no kanodžo wa saibógu
Džiročó sangokuši
Homeless ga Chugakusei (TV film)
Maison Ikkoku Kanketsuhen (TV film)
Maison ikkoku: kanketsu hen (TV film)
2007 Džigjaku no uta
Kayôkyoku dayo jinsei wa
Mari to koinu no monogatari
Příčesky
2006 22 sai no wakare - Lycoris: Ha mizu hana mizu monogatari
Tokyo Tower (TV film)
2005 Nezu no ban
2004 Tsuki to Cherry
2003 Pretty Woman
2001 Waterboys
1999 Asaki yumemi shi (TV film)
1997 Gozondži! Fundoši zukin
Nurse no Oshigoto Special (TV film)
1993 Učiage hanabi, šita kara miruka? Joko kara miruka? (TV film)
1991 Asatte dansu
1989 Fanshī dansu

TV seriály

2018 Tokyo BTH: Tokyo Blood Type House (TV seriál)
2017 Ima kara anata o kjóhaku šimasu (TV seriál)
2016 Džimi ni sugoi! Kóecu girl Kóno Ecuko (TV seriál)
Júša Jošihiko to mičikareši šičinin (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
Night Hero Naoto (TV seriál)
Nobunaga moju (TV seriál)
2015 Bidžo to danši (TV seriál)
2014 Sanbiki no Ossan ~Seigi no Mikata, Kenzan!!~ (TV seriál)
2013 Kodoku no Gurume 3 (TV seriál)
2009 Chojin Utada (TV seriál)
Saka no Ue no Kumo (TV seriál)
2008 Kôshônin (TV seriál)
Last Mail (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
2007 Dondo Hare (TV seriál)
Garireo (TV seriál)
Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2004 Rikon bengoši (TV seriál)
2000 Shinjuku Boso Kyukyutai (TV seriál)
1995 Za Chefu (TV seriál)
1994 Otoko no ibašo (TV seriál)
1993 If: Mošimo (TV seriál)
1992 Houkago (TV seriál)
1990 Jo ni mo kimjóna monogatari (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace